https://norgepiller.com/acetominophen/

Gissa spannet

Gissa spannet är en app där du kan utmana dina vänner. Det gäller både att ha hyfsad koll på saker och ting, men också en gnutta tur. Du får en fråga och ska gissa vilket spann rätt svar ligger inom.  Exempel på frågor är Hur många barn har en kvinna fött som mest?  Hur ofta har SMHI rätt med deras prognoser osv. Sedan ska du välja ett spann inom vilket du tror att det rätta svaret ligger.  ju djärvare spann, desto fler poäng.  Det är riktigt roligt att fundera över vad som kan vara ett rimligt svar. Man behöver inte ha några exakta kunskaper. Om det är en fråga man känner sig osäker på kan man helt enkelt välja ett större spann och åtminstone få några poäng. Det blir en del taktik också. Om man ligger bra till i förhållande till motspelaren kan man köra lite säkrare för att inte riskera att bli helt utan poäng, och på så sätt behålla sin ledning, eller pressa motståndaren till att göra en väldigt smal gissning.

Gissa spannet finns för iPhone och är gratis att ladda hem.

 

 

Skriv en kommentar

Sök iPhonetips
iBookstore
iTunes

Något som många brukar använda sin Iphone till är att spela online casino, om du vill läsa mer om dem så kika in casivo.se.


Om du har en iPhone kan du enkelt hitta beting utan svensk licens. Enklast gör du det genom att besöka bettingutanlicens.org. De har alla spelbolag och bonusar för 2021.