Iphone24

  1. Lös datumbuggen som får iOS 11.1.2 att crasha/starta om - Vaknade du upp med en oanvändbar Iphone på grund av att ”springboard” startar om hela tiden? En bugg kopplat till datum och lokala notifieringar har gjort iOS-enheter med version 11.1.2 oanvändbar. Lösningen är att – innan telefonen hinner starta om, gå in i Inställningar -> Allmänt -> Datum och tid och att deaktivera ”ställ in […]
  2. När farmor upptäcker IOS 10 - My grandma just discovered iOS 10 pic.twitter.com/GCstjXl7Xh — decent pigeon (@decentbirthday) January 17, 2017 (tre bilder ^_^)
  3. Nyheterna i watchOS 3 - Idag släpps äntligen watchOS3. Nyfiken på vad som är nytt? Matt Birchler har gjort en grym genomgång: watchOS 3: The BirchTree Review
  4. Reklamfilm för Apple AirPods - Here’s Johnny! https://www.youtube.com/watch?v=RdtHX15sXiU Trådlösa hörlurar som automatisk parar sig med datorer, Apple Watch och Iphones via Icloud. Laddning av flera timmars användning på femton minuter. Kan det vara något? Här är den första reklamfilmen.
  5. Septemberkeynoten sammanfattad på 107 sekunder - https://www.youtube.com/watch?v=GeoUELDgyM4 Nya telefoner, nya klockor, nya hörlurar, nya samarbeten… Här har du två timmar nedkokat – snyggt jobb av Apples marknadsavdelning.
  6. Följ kvällens keynote live - Här kan du följa Apples presentation av de nya Iphonemodellerna live.
  7. Låt hundra Spotifyappar blomma - Det finns en speciell relation mellan Iphone och Spotify. En klient för IOS var länge en av de mest efterfrågade apparna här på bloggen, och när Joachim Bengtsson utan tillstånd använde ett open source-bibliotek baserat på reverse engineering av Spotifys protokoll och helt enkelt byggde en egen inofficiell app väckte det stor uppmärksamhet. Joachim släppte […]
  8. Här kan du följa WWDC-rapporteringen ikväll - För första gången kommer vi inte att liverapportera kvällens WWDC-keynote. Vi kommer inte ens att sammanställa en lista av webbplatser som gör det. Varför skulle vi, när @WheresMarco har gjort den ultimata listan. Vi ses i framtiden!
  9. Nu finns hela Iworksviten till Iphone -  Apple fortsätter att visa framfötterna. I serien skrivbordsprogram som portas till Iphone kan vi nu lägga Pages, Numbers och Keynote – det vill säga Iworkseriens motsvarighet till Officepakets Word, Excel och Powerpoint. Om du är en av de som tidigare köpt Ipadversionerna uppgraderar du programmen gratis. Annars kostar det 79 kr stycket.  
  10. Phoneitipad aktiverar telefonfunktioner på Ipad - Tydligen går det finfint att ringa röstsamtal och smicka sms med en Ipad – något som inte är helt förvånande med tanke på enheten den både har mikrofon och mikrofon inbyggt. Iphoneslam återfinns snart i Cydia.