iPhonetips.se är sajten för dig som vill få ut maximalt av din iPhone,  iPad,  iPod Touch eller annan hårdvara med iPhoneOS . Här hittar du tips på  iPhone- och iPadtillbehör, applikationer och mycket annat.
 iPhonetips.se uppdateras ständigt med nya tips och tricks och vill du dela med dig av dina bästa tips, kontakta oss gärna.

Promo-koder
Promo-koder används av utvecklare för att ge bort program gratis för att få dem testade eller få publicitet.

Genom att lämna promo-koder till oss så är chansen större att vi testar just er app (men inte någon garanti då iPhonetips är helt oberoende). Ni kan också  ge  flera promo-koder som vi då kan lotta ut till våra besökare. Detta  skapar ett intresse för  er app och göra att den stiger i topplistorna i App Store.

I iTunes Connect går det att generera promo-koder. Logga in och gå till rubriken ”Generate Promotional Codes”. Därefter väljer ni en av era appar samt antal koder.

Test av tillbehör
Vi testar gärna  nya produkter på marknaden t.ex. tillbehör till iPhone eller iPad. Recensionen är naturligtvis helt oberoende och fördelen för er som återförsäjlare eller tillverkare är att ni får en ökad kännedom om era produkter samt länk till produkten. kontakta  med era förslag.

Samarbeten
Vi är öppna för andra samarbeten. Exempelvis om ni vill annonsera eller ge rabatter eller gratisprodukter enbart till besökarna av iphonetips.se  Kontakta oss gärna.