https://norgepiller.com/acetominophen/

Förläng batteritiden på din iPhone med Case Power

Case Power A4 till iPhone 4 och iPhone 4S skyddar inte bara din iPhone utan fungerar också som ett extra batteri. En detalj är att skalet, och därmed iPhonen, laddas med en standard mikro-USB vilket gör att man kan ladda sin iPhone även utan iPhones laddkabel om man kan låna en mikro-USB kabel från t.ex. en androidanvändare.

Med ett nytt case-power fördubblas din iPhones batteritid. Om man använder det regelbundet är det klart att det efter ett pars månaders användning tappar lite av sin kraft, och inte ger riktigt lika mycket extra batteritid så det kan vara ide att inte ha det på jämt  för att inte behöva ladda din iPhone lika ofta, utan kanske använda skalet de dagar du vet att du kommer använda mobilen extra mycket, eller vara borta längre än vanligt utan att ha med laddaren.  Om man ska åka till stugan eller ut på fjället där man inte har tillgång till eluttag är det naturligvis guld värt med den extra batteritiden.
Skalet har 4 stycken lysdioder och en knapp på baksidan så man lätt ska kunna se hur mycket batteri man har kvar.

Din iPhone blir riktigt skön att hålla i och använda med ett case-power och även om det naturligtvis väger en del är det förvånande hur smidigt det är i förhållande till vilken nytta man kan ha av det.

CaseMate, CasePower, A4, recension, test

 

CaseMate, CasePower, A4, recension, test

Case power tillverkas av Case mate och du köper lämpligen din case power direkt från case-power.com

Skriv en kommentar

Sök iPhonetips
iBookstore
iTunes

Något som många brukar använda sin Iphone till är att spela online casino, om du vill läsa mer om dem så kika in casivo.se.

Om du har en iPhone kan du enkelt hitta beting utan svensk licens. Enklast gör du det genom att besöka bettingutanlicens.org. De har alla spelbolag och bonusar för 2021.Lär dig mer och hitta nya oddsbonusar. Klicka här.