https://norgepiller.com/acetominophen/

Filmtipset iphone-appar

Filmtipset är ett av sveriges största filmcommunities där man kan betygsätta filmer och få en förutsägelse hur bra man tycker att andra filmer är. Filmtipset har ingen egen app, men genom deras api så har andra skapat appar med koppling till filmtipset.

I JetA1:s iphone app filmtipset  kan man betygsätta filmer och söka filmer och få personliga betyg.

Kidpilots app filmtips ger dig också tillgång till information från Filmtipset.se. Du kan söka efter filmer, se information och beräknade betyg samt sätta betyg. Du kan även se dina personliga filmtips och vad som går på bio och finns på DVD.

Ett konto på webbsidan filmtipset.se krävs och man behöver hämta sin api-nyckel som finns under ”mina sidor” under rubriken ”bara för mig” och API-nycklar för att kunna sätta betyg och se personligt beräknade betyg och tips.

Skriv en kommentar

Sök iPhonetips
iBookstore
iTunes

Något som många brukar använda sin Iphone till är att spela online casino, om du vill läsa mer om dem så kika in casivo.se.

Om du har en iPhone kan du enkelt hitta beting utan svensk licens. Enklast gör du det genom att besöka bettingutanlicens.org. De har alla spelbolag och bonusar för 2021.Lär dig mer och hitta nya oddsbonusar. Klicka här.