https://norgepiller.com/acetominophen/

Apples återköpsprogram börjar gälla även andra tillverkares smartphones

Apple öppnar nu upp för att i sina Apple Retail stores även ge ersättning gamla mobiler av andra märken som Windows Phone, Blackberry och Androidmobiler. Ersättningen som kunden erhåller kan användas till att köpa en ny iPhone 5c, iPhone 6 eller iPhone 6 Plus. Dock inte Apple watch. Redan år 2013 lanserade Apple sitt återköpsprogram för återvinning av använda iPhones och 2014 utvidgades det till att gälla även iPads. Och 2015 öppnar man alltså upp för återköp även av androidmobiler, med förhoppning om att få androidägare att byta till iPhone. Återköpsprogrammet som även omfattar andra modeller än apples egna finns för närvarande tillgängligt i Apple retail stores i USA, Frankrike, Storbrittanien, Tyskland, Kanada, och Italien. Samtidigt utvidgar man det geografiska omfånget för återköp av iPhone och iPads till att även gälla Kina.

Skriv en kommentar

Sök iPhonetips
iBookstore
iTunes

Något som många brukar använda sin Iphone till är att spela online casino, om du vill läsa mer om dem så kika in casivo.se.


Om du har en iPhone kan du enkelt hitta beting utan svensk licens. Enklast gör du det genom att besöka bettingutanlicens.org. De har alla spelbolag och bonusar för 2021.