https://norgepiller.com/acetominophen/

Ångra köp av app i iTunes

Du kan ångra ett köp av en app i android och få pengarna tillbaka – utan att behöva svara på några frågor.

Det går att reklamera appar som inte håller vad de lovar.

Men tack vare EU:s konsumenträttsdirektiv från i sommaren 2015 har du även rätt att ångra ett köp – utan att behöva svara på några frågor.
Innan du ångrar ett köp kan det vara ide att kontakta den som skapat appen. Kontaktinformation brukar som regel finnas på företagens hemsidor. Det kan ju vara så att det du inte är nöjd med är något som lätt kan fixas till.

Ångra köp av app i App Store

I App Store har du 14 dagars ångerrätt. Dessa 14 dagar gäller från och med att du får ett kvitto om att du köpt en app. I kvittot, som skickas till din e-postadress, finns för respektive app länken ”Rapportera problem”. Det är denna länk du använder när du vill ångra dig. Hittar du inte kvittot kan du även gå direkt till adressen reportaproblem.apple.com. När du loggat in väljer du ”Jag vill ångra köpet” och klickar sedan på knappen ”Ångra köp”. Du kan göra detta antingen på en iPhone, iPad eller en dator med en webbläsare.
I formuläret ”Rapportera ett problem” kan du välja vilket problem du haft. Du har alternativen

Jag fick inte det här objektet
Jag köpte den här appen av misstag
Den här appen fungerar inte som den ska
Appen är inte kompatibel med den enhet jag har
Jag har en annan fråga om köp eller hämtningar

Därefter får du en bekräftelse till din e-postadress att du ångrat köpet och pengarna återbetalas till dig automatiskt inom några dagar. När du ångrat ett köp tas appen bort från listan över dina inköp.

Man får använda och testa appen innan man ångrar sig. Men om man missbrukar möjligheten att ångra sig kan man förlora funktionen att testa först. Man kan alltså inte köpa och testa obegränsat med appar för att sedan ångra alla inköp.

En kommentar till “Ångra köp av app i iTunes”

 • Ove Renqvist says:

  Ert företag har skickat en faktura på en tjänst som jag varken beställt eller på något sätt önskar äga. Var vänlig att bekräfta detta och se till att detta inte uppstår igen.
  Stockholm 2017-10-04
  Ove Renqvist

  Faktura

  APPLE-ID
  ove@renqvist.se
  BESTÄLLNINGS-ID
  MN29279HQF
  DOKUMENTNUMMER
  156178037416 FAKTURADATUM
  30 sep 2017
  ORDNINGSNUMMER
  1-1369709984 TOTALT
  99,00 kr
  FAKTURERAD TILL
  Amex …. 1007
  Ove Renqvist
  Klippgatan 16
  Stockholm, 116 35
  SWE

  Apple Music
  Medlemskap i Apple Music
  Månatlig | 30 okt 2017
  Prenumeration
  99,00 kr

  Inklusive moms på 25 %

  Moms pålagd med 25 % 19,80 kr

  TOTALT 99,00 kr

Skriv en kommentar

Sök iPhonetips
iBookstore
iTunes

Något som många brukar använda sin Iphone till är att spela online casino, om du vill läsa mer om dem så kika in casivo.se.


Om du har en iPhone kan du enkelt hitta beting utan svensk licens. Enklast gör du det genom att besöka bettingutanlicens.org. De har alla spelbolag och bonusar för 2021.