https://norgepiller.com/acetominophen/

Översättningsappar i din iPhone eller iPad

Om du ska ut och resa och väl har valt ditt semestermål kan nästa utmaning vara att kunna kommunicera med lokalbefolkningen.
Med en smartphone och ett översättningsverktyg kan du komma långt. Nu behöver inte språket vara något hinder.

Google translate
Appen google translate översätter skrift mellan 64 språk och i skrivande stund kan du tala in 17 olika språk och appen  kan tala 24 språk.  Appen är riktigt användbar och dessutom gratis.

Itranslate voice
Med Itranslate voice talar du in dina fraser och får dem översatta och upplästa på 42 olika språk Du kan även skicka vidare dina översättningar som tweet, sms, mail och annat så denna app passar även den som sitter hemma och kommunicerar med någon som talar ett annat språk.
Appen kostar 9kr och är mycket prisvärd

 

itranslate
itranslate voice

 

Översätt – say hi translate
Med appen say hi translate kan du översätta fraser mellan 40 olika språk utan att behöva skriva.  Tala med appen och få resultatet uppläst. Det finns även en premiumversionen med ännu fler språk och uppläsningsröster och till och med dialekter.
Appen kostar 7 kr i grundversionen.

say hi

say hi

 

Vocre översätt
Med Appen Vocre översätt kan du tala eller skriva in en fras och få den översatt till en mängd olika språk, både i tal och skrift. Den är lite känslig för om du talar för fort eller om det är brus i bakgrunden.  Appen använder google translate api och tal api från nuance och kostar 38kr.

Översätt enkelt
I appen översätt enkelt från thimar international  kan du läsa in en fras och få den översatt till ett av 32 språk.  Appen är lite långsam och du får inte översättningen uppläst utan endast i text. Appen kostar 15kr

 

Skriv en kommentar

Sök iPhonetips
iBookstore
iTunes

Något som många brukar använda sin Iphone till är att spela online casino, om du vill läsa mer om dem så kika in casivo.se.


Om du har en iPhone kan du enkelt hitta beting utan svensk licens. Enklast gör du det genom att besöka bettingutanlicens.org. De har alla spelbolag och bonusar för 2021.