https://norgepiller.com/acetominophen/

4 nytänkande appar för din resa

Hitlist
Vill du ut och resa men inte nödvändigtvis till en specifik destination?
I appen hitlist väljer du ut ett antal resmål som kan vara intressanta och sedan bevakar HitList flygpriset till dessa destinationer. När priset sjunker på någon av de valda flygresorna skickar appen ett mail och berättar detta. Väljer du att slå till kan du boka flyg direkt med Skyscanner som är en av de största databaserna för flygresor.

Peek
När du väl är framme vid din destination kanske du vill testa några spännande aktiviteter.  I appen Peek får du svara på några frågor och utifrån det sorteras dina preferenser fram och peek ger förslag på aktiviteter som just du kan tänkas tycka om i den aktuella staden. Appen täcker i dagsläget 24 storstäder, men man har tagit in 6,5 miljoner dollar från bland annat Eric Schmidt från Google och Jack Dorsey från Twitter så fler destinationer kommer säkerligen läggas till inom kort.

Glimpse
Vill du lägga upp dina semesterbilder på instagram? Med appen Glimpse kombineras dina instagrambilder och deras geotaggar. Du lägger upp en profil med utvalda instagrambilder som geotaggas och du kan se vilka andra resenärer som varit på samma ställen som du har varit.  Du kan också börja chatta med någon som lagt upp en bild. Kanske leder det till någon mer. Appen har fått riskkapital från bland annat Google Ventures.

Loungebuddy
Appen loungebuddy gör det möjligt att hitta, och boka, sista minuten-platser i flygplatslounger världen över. LoungeBuddy har i dagsläget 400 000 medlemmar och tillgång till lounger på 650 flygplatser världen över. För mellan 20 och 50 dollar kan man få tillgång till lounger med bland annat gratis wifi, dricka, mat och duschar.  Ett prisvärt alternativ om du inte har ett bonuskort med tillgång till flygplatsernas lyxiga lounger. Totalt har appen tagit in över 4 miljoner dollar i kapital.

Weswap
För den som vill undvika dyra påslag när man växlar pengar kan Weswap vara lösningen. Användarna kopplar upp ett bankkonto till appen och får hem ett Mastercard med vald valuta på. När du sedan byter land, och då vill använda en ny valuta, kan du genom appen växla direkt med en annan användare som har just den valutan. Peer-to-peer-växlingen gör det möjligt att slippa bankernas dyra växelpåslag. Appen tog in in 7,5 miljoner dollar bara i sin första investeringsrunda.

Skriv en kommentar

Sök iPhonetips
iBookstore
iTunes

Något som många brukar använda sin Iphone till är att spela online casino, om du vill läsa mer om dem så kika in casivo.se.


Om du har en iPhone kan du enkelt hitta beting utan svensk licens. Enklast gör du det genom att besöka bettingutanlicens.org. De har alla spelbolag och bonusar för 2021.